My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

September 7, 2017

meditační polštáře * meditation pillows























































































* meditation pillow with a construction like a handbag. made of very quality firm 100% linen, fabric reinforced with ironed fabric on the reverse side.
* pillow cover is washable, inside is a pillow sewed of dyfthyne filled with buckwheat skins so it is comfortable and supporting during longer sitting.
* there is an embroidery on the top and on the handle - embroidered name of an owner.
* I still have one extra pillow at home for possible taker.

Berrin wrote: Hanka, I have just got my pillow it is sooooooLOVELY and beautiful. I simply fall in love with it. It even fits in our home. We say in Turkey IWISH HEALTH TO YOUR HANDS. Thank you so, so, so much. (and many smileys:)

a Burgi napsala: 
Ahoj Hanko
Už přišel balík. Polstaře jsou nadherne. Jsem uplně nadčena, hezčy nebo lepší bych se nemohla koupit. Velky kompliment, dělala jsi moc dobrou prace. Nemůžu te dost pochvalet. To bude určite dobry a s tim že si ten naplyn posunuje je to lepší naš jine naplyn.
Zavolam te pozde.
Moc, moc dekuji (a mnoho smajlíků:)
Burgi.

* meditační polštář s konstrukcí jako kabelka. ušitý z velmi kvalitního pevného 100% lnu, látka je ještě zpevněna nažehlenou výztuhou z rubu.
* povlak je pratelný, uvnitř je náplň ušitá z dyftýnu naplněná pohankovými slupkami, takže je polštář pohodlný a podpůrný během delšího sezení.
* má výšivku na vrchní straně a na uchu je vyšité jméno majitelky.
* doma mám ještě jeden pro případnou další zájemkyni.

* a já mám radost! I am so happy!
* práci na polštářích jsem si opravdu užila. udělala jsem je tak, aby nebyly šedivé a nudné, ale zajímavé, okořeněné zářivou růžovou, s výšivkami růžiček holčičí. jsem s nimi velmi spokojená, přiznávám :)
* I had enjoyed so much working on these pillows, I made them not to be only grey and boring but interestind, spiced with bright pink, girly with embroideries of roses. I am very satysfied with them, I admit :)
*

2 comments:

  1. Ty jsou fantastický, ještě vyšité jméno :) krása, to budou meditace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no tak snad jo :D
      holkám se moc líbily. děkuju za komentář :)

      Delete