My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

January 21, 2017

doma * home










































































































































* vrstvení v růžové...musí být. myslím, že už nemám v oblečení jediné vytahané, nepadnoucí triko s ujíždějícími švy. už jen ta svoje, co drží, něco vydrží, padnou, ladí. užívám si to. baví mě vybírat mezi látkami, představovat si, co z nich bude...a pak to ušít. šití je praktické a u mě i návykové. užitečný návyk...
* o víkendech bývají dorty, tady oba jablíčkové. víkendy spolu, nikdo nikam nespěchá... ráno mám ráda, když je čas na cvičení, to si pak moc užívám. doma se zapelíškovat, dát si nějakou dobrotu, pustit hezký film, nalakovat si nehty, číst si, nebo poslouchat četbu. teď neustále Sokol pouští Harryho Pottera a je to prima k šití.  
* přeju Vám krásný víkend.


3 comments:

  1. To je TAK milý! Musím se na tu růžovou záplavu usmívat. A dort!! A miska plná zdraví a chutí, oujé!
    A ty proužky sladký, ty přesně!! potřebuju na Tondy! Zítra jedu na proužkovou výpravu, doufám, že nějaké hodně podobné budou!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj Rozmarko, hned jsem se šla podívat, jestli někde nemám zbytky proužků pro Tebe, ale nějak je nemůžu najít, nebo je už nemám, teď nevím? ony totiž tyhle látky jsem vypotřebovala skoro celý úplně na centimetry. kdybych našla nějakej kousek třeba časem, tak aspoň vím, pro koho... a kdyžtak Ti nějaký i schovám, kdybych zas šila proužky. většinou ty malý ústřižky vyhodím, a ty větší si nechávám. jak velký potřebuješ?

      Delete
    2. jo a hodně štěstí na proužkový výpravě přeju!

      Delete