My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

January 5, 2016

obláčky a spol. * clouds and comp.





























































* ještě vánoční polštářky recyklované ze svetrů. podžehlit a vyšít a ušít. náplň - odstřižky vatelínu z textilní výroby. dostala jsem tehdy ohromný pytel, asi tak dvoumetrový, už mi zbývá jen troška.
* tričko šatičkové, moc jí sluší. dostala i další tričko a pořád dostává nějaký trička, jakož i ostatní dostali trička...jen pořád to fotit...se mi nějak nechce. legíny a trička a sukně...už jsem jich ušila hromadu a dokumentovat to všecko...bylo by to moc. ale říkám si, jednou je možná dám na hromadu všecky z loňska a cvaknu ji a bude. sama jsem zvědavá, jak velká ta kupička bude.
* ale šaty, ty bych chtěla někdy dofotit. čas letí a já už si šiju další. rok 2015 byl pro mě Rokem šatů.
* pejsek, to je dárek od Opi pro Oa. odstřižky softshellu, z kterého jsem mu šila bundu. já výskám, aspoň v duchu, když toho pejska vidím. no neni šikovná? no neni to moje holka???
hele neni, ona je úplně svoje, abych pravdu řekla. jde si svou vlastní cestou a já to žeru. jen občas se mi podaří ji zastavit a vytrhnout z ruky něco, co vyrobí, abych to vyfotila. musím sem toho ještě dát víc někdy. je totiž úžasná. její tvoření, to je teď už náplň na celej originální a vtipnej a pouze její blog, kterýho, možná, se někdy třeba dočkám.

5 comments:

  1. Po kom ta holka asi je :-) :-) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. určitě po mně a po taťkovi je úžasná, jasně :). ale teď tu vyráběla nějaký svítící elektro objekty, sama si šla na to koupit žárovičky...a já nechápačka největší, kam na to chodí. a to nevim, nevim, po kom. i když teď mi svítá, poslední roky, ty svítidla, co O vyrábí...možná odtud vítr a inspirace vane....jo!

      Delete
    2. určitě po mně a po taťkovi je úžasná, jasně :). ale teď tu vyráběla nějaký svítící elektro objekty, sama si šla na to koupit žárovičky...a já nechápačka největší, kam na to chodí. a to nevim, nevim, po kom. i když teď mi svítá, poslední roky, ty svítidla, co O vyrábí...možná odtud vítr a inspirace vane....jo!

      Delete
  2. Kreativní i po technické stránce, super kombinace. Prosím přidej někdy i její objekt svíticí Ať se pokochám!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no tak jsem se ptala a už prej se to všechno rozbilo a tu jednu krabičku jí někdo ukrad ve škole. ale možná prej někde bude jedna fotka...tak tu zkusíme najít.
      jo, potřebuju vyfotit pár jejích věcí, potřebuju.

      Delete