My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

March 14, 2018

šatičky * little dress





4 comments:

  1. Žhavé šatičky, přesně můj styl. Nedávno jsme se stěhovali a podobných hadříků jsem sbalila celé dvě hokejové tašky, které jsem si půjčila od manžela. Trochu mě to zarazilo, protože nemám pocit, že bych nějak extra nakupovala, ale to jsou ty moje obchůdky na Fleru a Vintedu a točení oblečení, které vlastně moc netočím, ale spíš shraňuji. :D

    ReplyDelete
  2. Jej, ty jsou fakt skvělé. :) Jsem překvapená, jak příjemně a útulně máte doma zařízený interiér. Pěkná kombinace barev, která se, jak vidím, odrážení i na vašem blogu, že je to tak? :P :) Líbí se mi vaše výtvory a tyhle šatičky jsou fakt TOP TOP! :) Chválím a závidím tak krásné nožky. :)

    ReplyDelete
  3. Ty jsou teda fakt parádní! Joo šaty s kytičkama, to já můžu. Taky jsem jedny takové podobné letos v létě hodně nosila. Nejlepší bylo, že jsem za ně dala myslím jen stovku. Povedlo se mi je totiž najít v jednom sekáči. Škoda, že jiné podobné už tam za tu cenu neměli.

    ReplyDelete
  4. Koupila jsem si krásné šaty s kytičkami a jsou velmi elegantní. Jen mi k nim chyběly nějaké stříbrné šperky, což mně opravdu nedělalo žádné problémy a mohly jsme s kamarádkou jít nakupovat. Vybírali jsme řádnou dobu a z obchodu jsme odešly obě dvě s několika kousky. Obě jsme měly velkou radost, ale naši manželé se netvářili moc šťastně.

    ReplyDelete