My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

July 21, 2017

vyšívání * machine embroidery































* mám tu spoustu fotek, které čekají na úpravu, tuhle oříznout a tuhle tamhle tamto...a nemám čas. žiju a pro ten život živej to všechno čeká...tak aspoň prozatím vložím obraz. 
* Kocourek toho hodně umí. docela rychle jsme se sžili a brzy si začali tykat, i když já si s každým opravdu netykám. naše vzájemné naladění došlo tak daleko, že ho často důvěrně oslovuju Kočičák. máme se hodně rádi. 
Kočičák, Kocourek. je roztomilej, takovej japonsky úhlednej a jemnej, hezkej...no, jako kocourek prostě. zatímco Frajer je namakanej, robustní už od pohledu, takovej ten týpek z posilovny, holedbal se, co všechno dokáže a...jako jo,...ne že by nic...ale tuhle ho píchá, tamhle najednou už nestíhá, nemůže...někdy mě napadá, jestli nesype nějaký ty anabolika...všechno, co se uměle nafoukne a je nepřirozený, někde pak drhne, najednou splaskne, něco rupne, píská v letadle, zanítí se v tkáni, rychle se kazí, hnije, nefunguje, nebo tak něco...

zato ale Kočičák! zdá se, že to je něco jako vitarián. štíhlej, vypadá nenápadně a skoro obyčejně. je ale neuvěřitelně silnej, ty svaly tam jsou, jen prostě tolik nekřičí. nevypadá, ale umí. je navíc neskutečně pečlivej a precizní. Kocourek hodně umí a tohle ani nejsou všechny stehy. navíc jen tak tiše přede, to se hodí hlavně v noci, aby nerušil...no prostě Kocourek. 



2 comments:

  1. Panejo, to teda koukám!
    Mám taky jednoho, co má stehy rozmanité, žádný jsem ale ještě nepoužila, budu to muset prozkoumat, když to vidím...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rozmar, to určitě prozkoumej. se těším, co z toho může vzejít, pod Tvýma rukama...:) jedině krása.

      Delete