My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

March 21, 2017

hubený džíny * skinny jeans















































































































* kalhoty nosím málo, ale někdy se hodí. tyto jsem potřebovala zúžit. zjistila jsem, že jsou tak pružné, že je obléknu i zapnuté...a už mi to šrotovalo. tak, jak to vidíte na fotkách, totiž kalhoty většinou nenosím. mám ráda něco přes boky, tuniku, anebo i minisukni. mini bych normálně nenosila, ale přes kalhoty, barevně ladící...proč ne?
* pod tunikou nebo sukní se pak ale rýsuje knoflík a poklopec, taková boule...rozhodla jsem se, že se boule zbavím a všiju pružný pas.
* výsledek mě potěšil tak, že si dělám zálusk s tímhle zlepšovákem i na další kalhotové adepty.
* děkuju Opičce za fotky. dělá přímo akrobatický kreace v miniaturním prostoru, který máme k dispozici na focení.

5 comments:

  1. To mě baví, takový předělávky! Já si zas tuhle přešila pánskej sportovní svetr z krásnýho materiálu na něžnej ženskej, je to teď můj nejoblíbenější kousek.
    Když vidím velikost na Tvých džínách, nedivím se, žes je oblíkla i zapnutý! :-)
    A musím říct, že dnešní elastanovej trend mi trochu leze na nervy, připadám si po pár hodinách nošení takových kalhot jako bych měla na sobě tepláky, ble. A těžko sehnat jiný...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jé, něžnej ženskej kousek...nebyla by fotka čistě náhodou?
      no jo, velký a ještě pružný džíny, aspoň tuhle výhodu mají, že se tam dá dát ten pružný pas.
      jinak jsem je zužovala právě kvůli tomu, že jakmile to nepadne přesně, vytlačí se tam po hodině nošení kolena a tak divně to tak trošku jako plandá...jako ty tepláky, ble, přesně. takže jak mi to vyhovuje: buď pevná džínovina a klidně větší, ne na tělo, ale aby se to nevytlačilo. anebo pružná, ale zase to musí padnout přesně, aby to nedělalo tepláky.

      Delete
  2. teď jsem si koupila taky super elastický rifle (netlačí a jsou pohodlný), ale taky mi vadí ten rýsující se knoflík.
    postavičku (v dobrým) závidím, já teď na starý kolena přibrala, tak začíná boj :D :D
    ta tunika je super, žádný chybky nevidím ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, ten knoflík je trochu otravnej, že jo. už jsem si takhle střihla a přešila další dvoje elastický kalhoty, je to i o moc pohodlnější přes břicho.
      a Ilonko, díky za pochvalu postavičky, hihi. je fakt, že na tom denně makám, ale ne prvoplánově na postavičce, musím makat na zdraví, abych dobře fungovala a postavička je vedlejší produkt mých tréninků a stravovacího režimu. už bych nikdy nechtěla mít problém s chůzí atd., já ráda chodím :) a i pro to něco ráda udělám. a taky to jinak nejde, jinou možnost nemám, bez nějaký práce a péče by to samo z nebe nespadlo,no.
      s tím, že spalování a hormony s věkem jinak fungujou, metabolismus se mění... se musíme nějak porovnat všichni - všechny. no jestli můžu být chytrá, tak lepší než boj je dobrý pojmout to tak, jako že se rozmazluješ, děláš pro sebe něco extra a hezkýho. nemyslím tím drahý dietní koktejly, prášky na zhubnutí a tak, ale promyslet si, jak a co změnit a jak si to užít... třeba jak jsi psala, že si děláš smoothie, to je moc hezký... moc fandím.
      chybky na tunice jsem nefotila zblízka, tak nejsou vidět, ale jsou tam, já o nich dobře vím :)

      Delete
  3. Krásné džíny a super postava :-) Já také ráda nosím džíny, protože se hodí ke všemu, takže musím akorát zkombinovat top s botami :-) O módu se hodně zajímám. Baví mě sledovat různé trendy a kombinace oblečení. Když mám chvilku, tak si čtu různé články , abych byla pořád v obraze.

    ReplyDelete