My photo
calenndula@gmail.com * DOLL MAKER, Czech * PANENKÁŘKA *

October 22, 2015

podzim * autumn

















































* ponořit se do podzimu.
*rozmazané fotky miluju... fotil O. snad se někdy podívám i do vysněného Musée d´Orsay...
* každý rok jásám nad barvami a neomrzí nikdy. klid čiré hladiny přeji tomu, který musel odejít do věčnosti. těžké zápasy...a už je klid. a ti, kteří zůstali, ať mají hodně sil k životu.
* protože plynutí je neúprosné a co přišlo, odchází. stromy v chemických reakcích rozpadu mění barvy listů a zánik je na chvíli tak nádherný. nic není zbytečné, nic tu není jen tak, nazmar. žádná forma života, věřím. duše zanechá zbytečná závaží a očištěná stoupá...
* děkuju za tu formu, v níž se právě nacházím. tolik, tolik se cítím živá. a jen někdo chápe, jak moc, jak m-o-c za to děkuji.
* některé superlativy a rozzářené úsměvy vypadají neuvěřitelně. o to víc překvapí, že to je fakt. prostě f-a-k-t. děkuji každý den.
pěkné podzimní dny přeji. ať máte koho držet za ruku.


*

And if you're homesick
give me your hand and I'll hold it

7 comments:

  1. Hani, já miluji Tvé řádky. Vždy ta písmenka čtu několikrát dokola, abych se nabažila úplně celá:-))) Máš dar! A co se týká vlny, nádhera. Jak předení, tak barvení. Krááááása♥ Pa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Věruško, já miluji Tvé fotky a Tvé řádky. a nepíšu to jako zdvořilost na oplátku. Tvůj blog si nechávám jako hrst malin, nebo dobrou čokoládu...na nějakou klidnou chvíli, abych v něm blaženě spočinula. to není nadsázka, fakt. protože Tvoje zahrada, ti krásní lidi větší i menší, Tvá slova, Tvoje příze a pletení...miluju to všechno a děkuju Ti, že se o to dělíš.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Hanko, zavítala som po dlhej dobe a zase som sa tu "nadýchla"... ďakujem a zdravím!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barborko, díky za návštěvu a milý vzkaz. :-)

      Delete